?

Log in

ouran

Heath Ledger er død.
Af en eller anden grund, så har jeg det lidt som om det er en ven der er død. Måske er det, fordi jeg er vokset op med ham og hans film. Men jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg reagere som jeg gør lige nu.
I går græd jeg da jeg så NYPD fjerne liget. Og jeg bliver ved med at tænke, at der kommer en eller anden meddelelse om at det bare var en dårlig joke eller noget.
Jeg er rimelig sur på mig selv over at tage sådan på vej over en eller anden Hollywood-skuespillers død. Det betyder jo ikke noget for mig eller mit liv! Men jeg tænker at nu ændre alt sig.
Hvorfor kan jeg blive så rørt nu over dette her, men da ham der Anton Nije blev stukket ned på Kongens Nytorv over en hat så tænkte jeg bare at det var da synd?
 
Okay, må skrive om noget andet…
I går på arbejdet var ret hyggeligt. Det har været sjovt at køre med Ranja (en jeg skal oplære) i denne uge. Hun er sød, så jeg håber hun fortsætter. Det er rart at der er andre piger på min alder der køre også.
I går fortalte hun mig at hun var gift. Jeg var virkelig overrasket. Hun er jo yngre end mig, og jeg kunne godt nok ikke se mig selv være gift!! Tror jeg ville løbe skrigende bort…
Anyway, skal også lære hende op i visitationen, hvilket er fint med mig. Kan huske at jeg var blevet træt af Håkon (en jeg tidligere har lært op) efter bare to dage, men lige nu tænker jeg at det kunne være hyggeligt at køre med Ranja i næste uge også. Det er sjovt at kunne snakke pige-snak i bilen. Og hun har været den eneste der kunne sætte sig bare lidt ind i min sorg over Heath Ledgers død.
Tror jeg skal se ”10 Things I Hate About You” snart. Har brug for at se noget med Ledger, der gør mig glad. Har bare ikke den film, og gider ikke bruge penge på at købe den.
Hvor er jeg dårlig til at skifte emne. Nu er jeg tilbage ved Heath Ledger igen!! Måske bare jeg har brug for at snakke om det.
 
Prøver at skifte emne igen…
På Mias computer virker internettet nu, så det er rart. Nu kan jeg komme på nettet hjemmefra igen. Det er fint at have Mia boende, men når vi alle tre er her, så er der godt nok ikke meget plads. Men Alice har kontaktet en boligforening eller hvad det hedder, så nu søger hun et andet sted at bo – et større sted. Så nu må vi bare vente og se hvad der kommer af tilbud på lejligheder i Roskilde.
 
Jeg måtte aflyse Siddharths (en af Stephens gode venner fra arbejdet) og min date i dag (fredag) aften, og så det blev han glad for. Skal i Ikea med Alice og Mia lørdag formiddag, så skal bare til Roskilde efter arbejdet i aften. Det var ellers meningen at jeg ville tage fra arbejdet og hen til Dina, og så havde jeg pålagt Siddharth at tage bus 15 sammen med mig. Han accepterede vist til sidst, men så måtte jeg aflyse.
 
Den eneste sport jeg rigtig gider se og læse om er håndbold. Men det skal være EM, VM eller OL. Og lige nu spiller herrerne EM. De gik videre til semifinalen i går, så lørdag skal de spille mod Tyskland (og forhåbentlig vinder de). 
 
Har fået en ny cd. Det er ’Band of horses’ album ’cease to begin’. Den er god, synes jeg. Havde hørt en af deres sange meget i radioen, og så besluttede mig for at jeg måtte have deres album. Og det har jeg ikke fortrudt.
 
Bliver ved med at tænke på Heath Ledger.
Han er død, og det ændre sig ikke bare fordi jeg vil have det til det. Det må jeg acceptere. 

Tror jeg er ved at blive syg. Har haft det ret dårligt med halsen på det sidste. Burde gå til læge med det, men bor ikke officielt her i Roskilde, så jeg må flytte adresse først. Har det ret dårligt, men forhåbentlig går det. Skal også bare sidde ved siden af i dag, når Ranja køre bilen på arbejdet.
 

Comments

Jeg er ked af, at hans død påvirker dig så meget D: Men det bliver nok bedre, tror du ikke?
Jeg vil gætte på du har det ligesom jeg havde det, da Steve Irwin døde. Og jeg fik det i hvert fald bedre n_n

Men ellers lyder det jo som om tingene går fint på jobbet og sådan =3 Det er rart endelig at høre fra dig xD

Og så må du se at blive rask! Det ville være træls hvis du skulle til at ligge syg.